Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Προχωρά η διαδικασία για το Γυμνάσιο – Λύκειο Κορώνης προϋπολογισμού 5.5 εκ. ευρώ

Ένα όνειρο χρόνων γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα – Η Κατασκευή ενός σύγχρονου Γυμνασίου Λυκείου στην ΔΕ Κορώνης 2.500 τ.μ. 

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε η παραλαβή της μελέτης, ενώ σήμερα αναμένεται να κατατεθεί ο φάκελος στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2013:20» Άξονας Προτεραιότητας 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» με κωδικό Πρόσκλησης ΠΕΛ 48 με τίτλο «Αναβάθμιση των Υποδομών Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Κτιριακές Υποδομές».

Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δ. Καφαντάρης αναφέρει ότι,

Μετά από μεγάλη αγωνία αλλά και αγώνα πολλών χρόνων καταφέραμε και παραλάβαμε (το ΔΣ) την μελέτη της κατασκευής του νέου, υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Κορώνης 2.500 τ.μ., την οποία θα την καταθέσουμε την Παρασκευή στο ΕΠ «Πελοπόννησος 2013:20» Άξονας Προτεραιότητας 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» με κωδικό Πρόσκλησης ΠΕΛ 48 με τίτλο «Αναβάθμιση των Υποδομών Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Κτιριακές Υποδομές» προς ένταξη και χρηματοδότηση προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ. Τα παιδιά μας θα μπορούν, μετα την ολοκλήρωση του, να υπερηφανεύονται ότι έχουν ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτήρια στην Πελοπόννησο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, στην μελετητική ομάδα του Φώτη Φωτόπουλου αλλά και στο Ίδρυμα Μανιατάκη ( Δημήτρης και Ελένη) για την χορηγία του κόστους της μελέτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button