Αθλητικά

Πρωταθλήτρια αλλά χωρίς πριμ η Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά και τη νίκη επί της Χετάφε, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αγκαλιά με το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αν και μόλις το δεύτερο τα τελευταία οκτώ χρόνια… ελέω Μπαρτσελόνα.

Αυτό το πρωτάθλημα, όμως, θα είναι ιστορικό για την Βασίλισσα, αφού θα κατακτηθεί στην εποχή του κορονοϊού, εξαιτίας του οποίου οι ποδοσφαιριστές δεν θα πάρουν πριμ.

Το 2017, όταν η Ρεάλ πέτυχε ένα ιστορικό νταμπλ με πρωτάθλημα και Champions League, κάθε ποδοσφαιριστής πήρε πριμ από… ένα εκατομμύριο ευρώ! Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, όμως, οι παίκτες δεν θα πάρουν ούτε ευρώ παραπάνω από τον μισθό τους, ακόμα και αν προσθέσουν στο πρωτάθλημα την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Οι παίκτες, βεβαίως, το γνωρίζουν, αφού συμφώνησαν περικοπή της τάξεως του 10% από τον μισθό όλη της σεζόν, η οποία ανέβαινε στο 20%, αν δεν ολοκληρωνόταν η σεζόν, κάτι που ευτυχώς (φαίνεται πως) δεν θα συμβεί.

Οι ποδοσφαιριστές, με επικεφαλής τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος, αποδέχθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση αυτή την περικοπή και θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση τίτλων, έστω και αν φέτος δεν θα πάρουν κανένα μπόνους γι’ αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button