Εκπαίδευση

Πρωτοποριακό πρόγραμμα επιμόρφωσης τεχνικών διευθυντών ποδοσφαίρου απο τον Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα για Τεχνικούς Διευθυντές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, το οποίο παρέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, αλλά και την πιστοποίηση που απαιτείται για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής, με τη στήριξη της Super League.

Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει εκείνες τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες που σχετίζονται με τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή, προκειμένου να τους επιτρέψει να μπορούν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διακριτές κατευθύνσεις, δηλαδή δύο ξεχωριστά τμήματα που η παρακολούθηση σε κάθε ένα από αυτά οδηγεί στην απόκτηση αντίστοιχου πιστοποιητικού επιμόρφωσης:

α) Κατεύθυνση Διευθυντών Αθλητικών Τμημάτων ΠΑΕ, και

β) Κατεύθυνση Διευθυντών Ακαδημιών ΠΑΕ.

Κάθε μια από τις δύο κατευθύνσεις του επιμορφωτικού προγράμματος έχει συνολική διάρκεια 200 ώρες και υλοποιείται σε διάστημα 13 ημερολογιακών εβδομάδων.

Tο επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι προσβάσιμο όχι μόνο σε αποφοίτους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ), αλλά και σε αποφοίτους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και απευθύνεται στις παρακάτω ευρείες κατηγορίες επαγγελματιών, ενδεικτικά:

● Επαγγελματίες προπονητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι αναζητούν να διευρύνουν το πεδίο των αρμοδιοτήτων τους και επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο της τεχνικής διεύθυνσης.

● Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ή πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναζητούν να εξειδικευτούν στο πεδίο της τεχνικής διεύθυνσης.

● Επαγγελματίες της διοίκησης του αθλητισμού ή από άλλα πεδία, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

● Άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν στο κομμάτι της τεχνικής διεύθυνσης, μέσω εθνικών ή διεθνών προγραμμάτων ή δράσεων.

Το συγκεκριμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα παρουσιάζει σαφή ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και προσδίδει κύρος και ουσιαστική γνώση στους συμμετέχοντες, διότι:

Αποτελεί ένα πρόγραμμα σαφέστατα προσανατολισμένο προς την επαγγελματική αγορά του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα παρέχει όλο το εύρος των απαιτούμενων δεξιοτήτων και γνώσεων, πλήρως ενημερωμένο και συμβατό με τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν άτομα με αναγνωρισμένη εμπειρία από το χώρο του ποδοσφαίρου και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που παρέχει μεγάλη ευελιξία, τόσο στον τρόπο παρακολούθησης (εξ αποστάσεως διδασκαλία σε σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον τηλεκπαίδευσης), όσο και στον τρόπο συμμετοχής σε αυτό (ευκολίες πληρωμής και εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες ατόμων).

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έως τις 15 Οκτωβρίου 2022!

Για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά, ή για να προχωρήσετε στην εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ή μέσω του σχετικού banner στην αρχική σελίδα του www.slgr.gr:

http://isportmanagement.gr/index.php/gr/arxiki-kedivim

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button