Τοπικά Νέα

Πρόβλημα με τα ραντεβού για οφθαλμίατρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δεν μπορεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας να καλύψει τη ζήτηση ραντεβού με οφθαλμίατρο, παραδέχτηκε σήμερα η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη. “Η ζήτηση ραντεβού είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τις δυνατότητες του Νοσοκομείου. Παρότι αυξήσαμε πάρα πολύ τα ραντεβού που μπορούσαμε να κάνουμε είδαμε ότι και πάλι δεν φτάνουν σε σχέση με τη ζήτηση που υπάρχει” σημείωσε συγκεκριμένα η διοικήτρια. Ανέφερε ότι “τώρα έχουν αρχίσουν και κλείνονται ραντεβού για τον Ιανουάριο”, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζεται “αν μπορέσουμε να βάλουμε εμβόλιμα ραντεβού. Να δούμε πως, σε συνεργασία με τους οφθαλμίατρους της Κυπαρισσίας”. Η κ. Αλειφέρη, σε ό,τι αφορά το κλείσιμο ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται λογισμικό ώστε να κλείνονται ραντεβού ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου, με διασφαλισμένη την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών…

Η διοικήτρια ανέφερε ότι δεν εξυπηρετεί πλέον σε τίποτα τους πολίτες να κλείνουν ραντεβού με φυσική παρουσία στο Νοσοκομείο και τους κάλεσε να καλούν για τον προγραμματισμό του ραντεβού στα τηλέφωνα 27213 63691-692-693. Σε ό,τι αφορά το λογισμικό που ετοιμάζεται για το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού η κ. Αλειφέρη είπε ότι “επεξεργαζόμαστε μια διαδικασία του να υπάρξει ένα λογισμικό. Έχουμε μια δυσκολία γιατί σε κάποιες ειδικότητες πρέπει να υπάρχει ένα είδος διαλογής. Για παράδειγμα πρέπει να προηγείται ένα ραντεβού στον οφθαλμίατρο ενός ασθενούς που δεν βλέπει και πρέπει γρήγορα να κάνει την εγχείρησή του σε σχέση με ένα ραντεβού για έλεγχο και διόρθωση γυαλιών. Ή πρέπει να προηγείται ένα ραντεβού στον γαστρεντερολόγο ενός ασθενούς με συμπτώματα που πρέπει γρήγορα να αντιμετωπιστούν σε σχέση με ένα ραντεβού για το πενταετές τσεκ απ. Αυτό θέλει μια επεξεργασία, μια δυνατότητα παροχής ερωτήσεων. Πολύ γρήγορα θα αναθέσουμε να υπάρξει αυτό το λογισμικό μέσα από το σάιτ του νοσοκομείου, με όλες τις δικλείδες ασφαλείας”.

kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button