Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Τριφυλίας


Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε ωριαία αποζηµίωση, συνολικά πέντε (5) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία των προγραµµάτων «Άθλησης για όλους» και συγκεκριµένα για τα γενικά προγράµµατα: α) Παιδί και Αθλητισµός β) Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία γ) Άσκηση στην τρίτη ηλικία δ) Άσκηση ενηλίκων ε) Άθληση και Γυναίκα ζ) Άσκηση στην προσχολική ηλικία και ειδικό πρόγραµµα Άσκηση ΑΜΕΑ 1.

 Αγωγής και Αθλητισµού της ηµεδαπής ή ισότιµο αντίστοιχης

ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

 Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων  Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση κλπ).

2.ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ − ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόµενοι Π.Φ.Α που επιθυµούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από :

Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά  στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (µισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταµείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρηµένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σηµείωµα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

(9)Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα µονογονεϊκής οικογένειας σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

 είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται µε σχετική βεβαίωση από το

αρµόδιο γραφείο του ΟΑΕ∆.

Η επιλογή των Π.Φ.Α. που θα εργαστούν γίνεται µε το παρακάτω σύστηµα κριτηρίων:

Τυπικά προσόντα

 όριο εµπειρίας θα είναι 50 µήνες. Για κάθε µήνα απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο µε µηνιαίο

σύνολο ωρών 120 οι µονάδες υπολογίζονται ως εξής: Αρ. µηνών Χ ώρες απασχόλησης το µήνα Χ 0,08 µονάδες / 120

Για την εύρυθµη λειτουργία των Π.Α.γ.Ο, στα προγράµµατα που ο φορέας κρίνει απαραίτητο, δύναται να πριµοδοτήσει έως 20 µήνες από τους τελευταίους 24 µήνες, τους υποψήφιους που έχουν αποδεδειγµένη προϋπηρεσία στον οικείο φορέα ως εξής: Αρ. µηνών (έως 20 µήνες) Χ 0,05 µονάδες. Η βαθµολόγηση γίνεται αθροιστικά. Λοιπά βαθµολογούµενα κριτήρια

Επισήµανση: Γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθµολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθµολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.

Λοιπά απαιτούµενα προσόντα

Σηµείωση: Σε περίπτωση ισοβαθµίας θα ληφθούν υπόψη: (ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από τον φορέα) σύµφωνα µε το οργανωτικό πλαίσιο.

Οι Π.Φ.Α. προσλαµβάνονται και απασχολούνται στα Π.Α.γ.Ο., µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας µέχρι 8 µήνες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

  1. Στα Π.Α.γ.Ο προσλαµβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α., µε δικαίωµα να εργασθούν ως τη συµπλήρωση του αριθµού των 30 ωρών σε έναν ή περισσότερους φορείς.
  2. Η ωριαία αποζηµίωση θα ανέρχεται στο ποσό 6,35 ευρώ (µεικτές αποδοχές) για τα γενικά προγράµµατα και 7,15 ευρώ (µεικτές αποδοχές) για τα ειδικά προγράµµατα.

∆ΙΑΡΚΕΙΑ ΑΘΛΗΣΗΣ

Η διάρκεια κάθε µονάδας άθλησης είναι 60 λεπτά. Η συχνότητα των µονάδων άθλησης είναι 3 φορές την εβδοµάδα, σε διαφορετικές ηµέρες η κάθε µία.

 να γίνει στον Πίνακα Ανακοινώσεων  του ∆ήµου Τριφυλίας.

− Περίληψη της ανακοίνωσης θα δηµοσιευθεί σε δύο τουλάχιστον ηµερήσιες ή εβδοµαδιαίες τοπικές εφηµερίδες της έδρας του νοµού.

5.

 συνοδευόµενη από τα απαραίτητα

δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στη µε αρ. 187200/13385/1259/891 απόφαση του Υπουργού Πολιτισµού και Αθλητισµού περί «Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους», που δηµοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1774/τ.Β΄/17-06-2016 στα γραφεία του Φορέα µας (∆/νση: Μυρέικα,

Κυπαρισσία, υπ’ όψιν κα. Σκλάβου Ελπίδα, τηλ: 2761022255)

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

 

Exit mobile version