Αθλητικά

Πρόταση-βόμβα Γιαννακόπουλου σε Αλαζούφο!

Η πρόταση που κατέθεσε η κοινοπραξία στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο, αναφέρει ότι οι ξένοι επενδυτές αναλαμβάνουν το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων και των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η πλευρά Γιαννακόπουλου ζητάει έγγραφη δέσμευση πως θα γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, αμέσως μόλις δοθεί η έγκριση της κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ και πέσουν οι υπογραφές για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Άρα θα πρέπει να σταματήσουν τυχόν άλλες διαπραγματεύσεις με υποψήφιους για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ ο Δ. Γιαννακόπουλος θα κάνει νέα προσπάθεια για να πείσει τους ξένους επενδυτές να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ και να γλιτώσει το «τριφύλλι» τα χειρότερα.

Τι αναφέρει αναλυτικά η επιστολή, όπως την αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport:

Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.

Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.

Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.

Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Όσο για τις απαιτήσεις που έχει το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Γιάννη Αλαφούζου, αναφέρεται ότι από την ημέρα παραλαβής της επιστολής έως τις 31 Ιουλίου 2018 ο πωλητής δεν πρέπει να συμφωνήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων (ούτε ποδοσφαιριστών) του Παναθηναϊκού, ούτε να υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή, ενώ καταλήγει ότι  η «αποκλειστικότητα» θα ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button