Κόσμος

Πρόταση γάμου κατέληξε με ένα διαμέρισμα να τυλίγεται στις φλόγες!

Μια πρόταση γάμου στη Βρετανία κατέληξε με ένα διαμέρισμα να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Μια πρόταση γάμου πήρε εντελώς απρόβλεπτη τροπή και κατέληξε με ένα διαμέρισμα να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς!

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στο Σέφιλντ στη Βόρεια Αγγλία και αποκαλύφθηκε από ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιοχής στο Facebook.

Ένας άνδρας θέλοντας να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του άναψε εκατοντάδες κεράκια τα οποία τοποθέτησε στο διαμέρισμά του, φούσκωσε μπαλόνια και ετοίμασε δύο ποτήρια κρασιού.

Αφού τα είχε ετοιμάσει όλα, βγήκε από το διαμέρισμα και κατέβηκε λίγο πιο κάτω για να πάρει την αγαπημένη του και να την οδηγήσει στο διαμέρισμα όπου και θα της έκανε την πρόταση γάμου!

Επιστρέφοντας, όμως, αντίκρισε το σπίτι να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και τρεις πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς!

Ευτυχώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έσβησε γρήγορα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Η Πυροσβεστική αποκάλυψε μάλιστα ότι η γυναίκα είπε «ναι» στην πρόταση του άνδρα, παρά την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα.

Καταλήγοντας, η πυροσβεστική υπηρεσία επισημαίνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα και προτρέπει τους πολίτες να προσέχουν με τη χρήση των κεριών:

  • Σβήστε τα σωστά όταν τελειώνουν
  • Μην τα βάζετε κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα, όπως κουρτίνες
  • Μην αφήνετε τα 100 κεριά χωρίς επίβλεψη

Η Πυροσβεστική σημειώνει, τέλος, ότι περιμένει το προσκλητήριο για τον γάμο και στέλνει τις ευχές της στο ζευγάρι!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button