Τοπικά Νέα

Πρόταση παρατάξεων του Πε.Συ. για να συζητηθεί το θέμα της ανάπλασης Πλατείας Φιλιατρών

Κοινή πρόταση των παρατάξεων του Πε.Συ. Πελοποννήσου για τροποποίηση της Ημερήσιας Διάταξης του προσεχούς Περιφερειακού Συμβουλίου, της 28ης Νοεμβρίου, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη τα θέματα «Ανάπλαση Πλατείας Φιλιατρών» και «Όχι στις Ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο».

Αναλυτικά η πρόταση:

Θέμα : Ορθή Επανάληψη της Ημερήσιας Διάταξης του προσεχούς Περιφερειακού Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου
Κύριε Πρόεδρε
Κύριε Περιφερειάρχη
Με έκπληξη είδαμε ότι στην Η.Δ. του προσεχούς Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 δεν περιλαμβάνονται τα θέματα: «Ανάπλαση Πλατείας Φιλιατρών» και «Όχι στις Ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο», που είχαμε αποφασίσει στη συνεδρίαση του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου (15-11-2022) να είναι πρώτα στην Η.Δ..
Συνεπώς με δεδομένο ότι: πέραν των υπογραφών των παρατάξεων μας ,υπάρχει απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μάλιστα μετά και από δική σας πρόταση κ. Πρόεδρε και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Περιφερειάρχη ότι τα δυο αυτά θέματα θα προταχθούν μαζί με το θέμα του «Ασωπού» , ζητάμε να προχωρήσετε σε Ορθή Επανάληψη της πρόσκλησης και να τροποποιήσετε την Η.Δ. ώστε να προταχθούν τα τρία αυτά θέματα.
Η Ορθή Επανάληψη της πρόσκλησης και η τροποποίηση της ΗΔ είναι αναγκαία ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και εντάσεις στη συνεδρίαση της Δευτέρας .
Οι επικεφαλείς των παρατάξεων
Δέδες Γιώργος
Μπουντρούκας Γιάννης
Γόντικας Νίκος
Πετράκος Θανάσης
Λυμπεροπούλου Δήμητρα
Κάτσαρης Παναγιώτης

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αφού την προηγούμενη φορά είχαν αποφασίσει ότι θα το βάζαν 1ο θέμα, τώρα το ξέχασαν;;;
    Μήπως η Περιφερειακή αρχή και πάλι θέλει να παρακάμψει τα όργανα και τους θεσμικούς φορείς για να περάσει το δικό της;;;!!!!
    κ. Νίκα, τι φοβάσαι! Βάλε το θέμα της πλατείας Φιλιατρων στο συμβούλιο, κάνε μια ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ την πρόσκληση όπως σου συνιστούν οι παρατάξεις εδώ, για να φανεί η δημοκρατία σου

    1. Να υποθέσω ότι το ερώτημα στο αν η περιφέρεια θέλει να παρακάμψει όργανα και θεσμούς ειναι ρητορικό, διότι αυτό που αντιλαμβανόμαστε όλοι ειναι ότι ψάχνει να βρει τρόπο να περάσει για άλλη μια φορά τα δικά της σχέδια από το παράθυρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button