Τοπικά Νέα

“Πρώτη προτεραιότητα ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη” δήλωσε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη

“Το ζήτημα του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ως προς το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου. Εκτιμώ ότι ο ανταγωνιστικός διάλογος θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους και το έργο θα προχωρήσει έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει”.

Την πιο πάνω δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτώμενος σχετικά, χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου στην Τρίπολη, κατά την παρουσία του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναφερόμενος δε στο διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας τόνισε πως “είμαστε και στα τελευταία στάδια της σχετικής μελέτης για την καλύτερη αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας -το οποίο απολύτως δικαιολογημένα φέρει το όνομα του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου- έτσι ώστε και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να περάσει, σε μία νέα εποχή”.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε, γενικότερα” την “σπουδαία δουλειά” που γίνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξέφρασε δε συγχαρητήρια “προσωπικά τον περιφερειάρχη, με τον οποίο, εξ άλλου, έχω μια πολύ τακτική επικοινωνία για όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν στην Πελοπόννησο”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button