Αθλητικά

«Πόρτα» από την UEFA στη Μίλαν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Πολλά είναι τα προβλήματα της Μίλαν σε διοικητικό επίπεδο, καθώς η αναμενόμενη επάνοδος σε «υψηλές πτήσεις» με την προεδρία του Γιονγκχονγκ Λι φαντάζει πλέον κάτι ανεδαφικό. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για παραβίαση του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με το Calciomercato ο Κινέζος επιχειρηματίας θα προχωρήσει στην απαραίτητη ένεση ρευστότητας ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου, ωστόσο θα χρειαστούν άλλα 30 μέχρι τα τέλη Ιουνίου, για να μπορέσει να κρατήσει στην εταιρεία, την ίδια ώρα που η Elliott Management, που δάνεισε τον Λι για τους Μιλανέζους, παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Παράλληλα, η «Corriere della Sera» ισχυρίζεται ότι η Επιτροπή Ρυθμιστικών Αρχών των της Κίνας (CSRC) έκλεισε την έρευνά της σχετικά με την «Jie Ande», την πρώην εταιρεία του Λι, η οποία κηρύχθηκε σε πτώχευση. Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο κινέζικος φορέας έχει «ανακοινώσει κυρώσεις» για τον 48χρονο, η θέση του οποίου έχει αποδυναμωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα στη Μίλαν, έπειτα και από την πιθανή τιμωρία της ομάδας από την UEFA, για παραβίαση του Financial Fair Play.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν με σημερινό τους άρθρο οι «New York Times», η τιμωρία του συλλόγου από τη Λομβαρδία είναι ακόμη πιο πιθανή και ότι ο κλοιός στενεύει. «Αυτό θα ήταν ακόμη ένα πλήγμα για το κλαμπ», αναφέρει το δημοσίευμα, που βλέπει… σύννεφα πάνω από το «Σαν Σίρο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button