Τεχνολογία

Πώς θα έμοιαζαν σήμερα αν ζούσαν Τζάκσον, Ελβις, Λι, Νταϊάνα; Η τεχνητή νοημοσύνη έχει την απάντηση

Δεν είναι λίγες οι προσπάθειες που γίνονται κατά καιρούς από διάφορους ανθρώπους της τεχνολογίας να δείξουν πως θα έμοιαζαν σήμερα διάφοροι διάσημοι, αν βρίσκονταν ακόμη στη ζωή. Ένας Βραζιλιάνος έκανε μια νέα απόπειρα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ο Χιντρελέι Ντιάο έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με τις δημιουργίες του και αυτή τη φορά έβαλε… στο στόχαστρο 13 προσωπικότητες που σημάδεψαν με την πορεία τους το χώρο της μουσικής, της τέχνης και όχι μόνο. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κατάφερε να επεξεργαστεί τα δεδομένα των προσώπων και των χαρακτηριστικών τους και στη συνέχεια τους προσέθεσε αρκετά χρόνια για να δείξει σε όλους πως θα έμοιαζαν αν ζούσαν μέχρι και τώρα.

Μέσα στις δημιουργίες του βρίσκονται ο Μάικλ Τζάκσον, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Πριγκίπισα Νταϊάνα, ο Τζον Λένον, ο Τούπακ, ο Πρινς, ο Πολ Γουόκερ, ο Μπρους Λι, ο Έλβις Πρίσλει, η Μέριλιν Μονρόε, η Έιμι Γουάινχαους, ο Κερτ Κομπέιν και ο Ντέιβιντ Μπάουι.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως οι προσπάθειές του δεν περιορίστηκαν μόνο σε προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και της πολιτικής, αλλά και σε ιστορικές, όπως ο Βενιαμίν Φρανκλίνος, ο Μπετόβεν και η Μόνα Λίζα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button