Ελλάδα

Πώς θα ήταν η Ακρόπολη και ακόμη 6 μνημεία αν δεν είχαν υποστεί καμία καταστροφή [εικόνες]

Χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Αίγυπτος και το Μεξικό είναι διάσημες για μερικά από ομορφότερα ιστορικά μνημεία στον κόσμο.

Δυστυχώς, δεν έχουν καταφέρει πολλά από αυτά να αντέξουν στην πάροδο του χρόνου και μετά από τόσους αιώνες, το μόνο που μας έχουν αφήσει για να τα θυμόμαστε, είναι τα ερείπιά τους, χωρίς βέβαια, ακόμη κι αυτά να μην μας συναρπάζουν.

Αλλά έχετε ποτέ προσπαθήσει να φανταστείτε πώς θα ήταν στη δόξα τους αυτά τα αρχιτεκτονικά θαύματα, όπως ο Παρθενώνας στην Αθήνα, η Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό ή ο Ναός του Δία στην Ιταλία;

Το έργο NeoMan της Expedia, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους Maja Wrońska και Przemek Sobiecki από το «This Is Render», μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και να εξερευνήσουμε τις αρχικές κατασκευές προτού καταστραφούν από αιώνες φυσικής αποσύνθεσης.

Αυτή η δημιουργική ομάδα, ανακατασκεύασε 7 διάσημα αρχαία κτίρια, σε τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, τα οποία μας μεταφέρουν εκατοντάδες χρόνια πίσω, δείχνοντας αργά πώς χτίστηκαν.

Ο Παρθενώνας της Αθήνας


Η πυραμίδα Nohoch Mul στο Μεξικό


Ο ναός Area Sacra di Largo Argentina στην Ιταλία


Η πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό


Ο Ναός του Δία στην Ιταλία


Ο Ναός του Λούξορ στην Αίγυπτο


Το Milecastle 39 (μέρος του τείχους του Αδριανού) στην Αγγλία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button