ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Π. Κατσίβελας για την πλατεία Γαργαλιάνων: “Επαγρυπνούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση…”

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Τριφυλίας, και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα σχετικά με την ανάπλαση τη πλατείας Γαργαλιάνων.

Για να γνωρίζουν οι πολίτες.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τις αρχές της πλειοψηφίας και της Δημοκρατίας, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης και της διαφάνειας.

Επειδή επίσης υπάρχουν άνθρωποι που διακατέχονται από  μεσσιανικό σύνδρομο και μεγαλομανιακά παραληρήματα, με έκφραση μια ολοκληρωτική  όσο και  παράλογη συμπεριφορά.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που την πονηριά, την εκφέρουν ως ευφυΐα και διαστρέφουν συστηματικά την αλήθεια ένιωσα την αναγκαιότητα αλλά και την  πρόνοια προς αποφυγή τετελεσμένου γεγονότος, να ενημερώσω τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου δια επιστολής μου με αριθμό πρωτοκόλλου Υ. Π. ΕΝ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ  2896/23-4- 2021 όπου κοινοποίησα την απόφαση  07/ 23-02-2021 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας με ΑΔΑ :ΩΦΗΖΩΗΕ -Υ29 που είναι περισσότερον από βέβαιο ότι θα απέκρυπτε η Δημοτική αρχή .

Απόφαση  με την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και θεωρήσεων , αποφάσισαν να μην κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας των Γαργαλιάνων που παρουσίασε ο κ. Δήμαρχος.

Ως επίσης κοινοποίησα την αξίωση της κοινωνίας μας, να γίνεται σεβαστή σε αυτά που την αφορούν και οφείλει και αυτός να σεβαστεί . Τέλος εξέφρασα την δεδηλωμένη πίστη της κοινωνίας σε έργα πνοής και αναγκαίων που πρέπει να γίνουν.

Θέλω να ξέρουν οι πολίτες των Γαργαλιάνων και του Δήμου Τριφυλίας ότι επαγρυπνούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση, έστω κι αν αυτό δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μας ούτε της ηθικής μας .

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. ΠΌΣΑ ΘΈΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ; ΚΟΙΤΆΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΉ. ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΊΔΑΜΕ ΣΑΣ ΜΆΘΑΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ..

    1. Βγάλε την μάσκα , όσο λειτουργείς έτσι θα είσαι και θα παραμείνεις μιά θλιβερή σκιά , ενα φάντασμα , ένας ανύπαρκτος , στα λαγούμια του σκοταδιού σου

    2. Αγαπητέ Ν.Π.των βόρειων προαστίων,έχεις προκληθεί και άλλες φορές να βγάλεις τη μάσκα σου όταν κάνεις κριτική σε άτομα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.Δεν το τολμάς όμως ,γιατί; Κρυπτόμενος νομίζεις ότι μπορείς να βρίζεις ; Είσαι ο μοναδικός που υπερασπίζεσαι ,ευκαιριακά,τη σημερινή Δημοτική Αρχή,βρίζοντας τους προηγούμενους. Η κριτική θέλει θάρρος,το οποίο δεν έχεις.

  2. Φίλε Τάκη προσυπογράφω και είμαι στη διάθεσή σου για ο,τιδήποτε χρειασθεί για να σώσουμε την πλατεία μας!
    Ανδρέας Σκούντζος

  3. Δήμαρχε το ρουφιάνο Κυπαρισσιο που απαίτησε από το Πράσινο Ταμείο να μη δοθούν χρήματα στους Γαργαλιανους θα τον μάθουμε; Έτσι τηρείς τις υποσχέσεις σου;

  4. ΕΓΏ ΔΕΝ ΈΧΩ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΕΤΕ ΙΚΑΝΟΊ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ……. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΌΤΙ ΓΡΆΦΩ ΨΕΜΑΤΑ; ΆΡΑ ΌΣΑ ΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΆΦΩ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΑΛΉΘΕΙΑ. ΑΠΛΆ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ. ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΈΛΕΓΕ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΑΝΆΠΛΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΈΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΊΤΑ ΓΎΡΩ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΥΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    1. Για να μην τρελαθούμε τελείως, όλα τα “έργα” όλων των δημάρχων, του τότε, του τώρα, και του μετά, είναι έργα που έχουν γίνει με χρήματα του Ελληνικού λαού και όχι με τα χρήματα των “τοπικών αρχόντων”. Τα μνημόνια απέδειξαν και στους άπιστους Θωμάδες πως και το τελευταίο ευρώ που δανείζεται η εκάστοτη κυβέρνηση θα ξεχρεωθεί από τον Ελληνικό λαό μέχρι τελευταίου λεπτού, και με κάθε κόστος. Συνεπώς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να έχουμε άποψη για το τι θα πληρώσουμε. Είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα στο μαντρί του κάθε δημάρχου, δεν ζούμε στον μεσαίωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button