Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Π. Κατσίβελας για την πλατεία Γαργαλιάνων: “Επαγρυπνούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση…”

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Τριφυλίας, και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα σχετικά με την ανάπλαση τη πλατείας Γαργαλιάνων.

Για να γνωρίζουν οι πολίτες.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τις αρχές της πλειοψηφίας και της Δημοκρατίας, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης και της διαφάνειας.

Επειδή επίσης υπάρχουν άνθρωποι που διακατέχονται από  μεσσιανικό σύνδρομο και μεγαλομανιακά παραληρήματα, με έκφραση μια ολοκληρωτική  όσο και  παράλογη συμπεριφορά.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που την πονηριά, την εκφέρουν ως ευφυΐα και διαστρέφουν συστηματικά την αλήθεια ένιωσα την αναγκαιότητα αλλά και την  πρόνοια προς αποφυγή τετελεσμένου γεγονότος, να ενημερώσω τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου δια επιστολής μου με αριθμό πρωτοκόλλου Υ. Π. ΕΝ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ  2896/23-4- 2021 όπου κοινοποίησα την απόφαση  07/ 23-02-2021 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας με ΑΔΑ :ΩΦΗΖΩΗΕ -Υ29 που είναι περισσότερον από βέβαιο ότι θα απέκρυπτε η Δημοτική αρχή .

Απόφαση  με την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και θεωρήσεων , αποφάσισαν να μην κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας των Γαργαλιάνων που παρουσίασε ο κ. Δήμαρχος.

Ως επίσης κοινοποίησα την αξίωση της κοινωνίας μας, να γίνεται σεβαστή σε αυτά που την αφορούν και οφείλει και αυτός να σεβαστεί . Τέλος εξέφρασα την δεδηλωμένη πίστη της κοινωνίας σε έργα πνοής και αναγκαίων που πρέπει να γίνουν.

Θέλω να ξέρουν οι πολίτες των Γαργαλιάνων και του Δήμου Τριφυλίας ότι επαγρυπνούμε, έστω κι αν αυτό σημαίνει σύγκρουση, έστω κι αν αυτό δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μας ούτε της ηθικής μας .

Exit mobile version