Πολιτική

Π. Κωσταντινέας: Μέτρα για την προστασία των αδυνάμων

kostantineas


Μέτρα για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών από τους πλειστηριασμούς ζήτησε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωσταντινέας μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας.

Ο κ. Κωσταντινέας τόνισε αναφορικά με τα γεγονότα στα Ειρηνοδικεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πως δεν συνεισφέρουν στη διαχείριση, ενός τόσο κρίσιμου ζητήματος και καταλόγισε πολιτικές σκοπιμότητες σε μέλη συλλογικοτήτων. Ανέφερε ακόμα ότι θα πρέπει να διερευνηθεί το αν υπάρχουν ευθύνες στη ρίψη χημικών μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου.

Τασσόμενος ανοικτά με την παρέμβαση του Βουλευτή Νίκου Φίλη για άμεση λήψη μέτρων, ώστε η άτυπη συμφωνία με τις τράπεζες που διατείνεται η κυβέρνηση, να αποτυπωθεί νομικά και πλέον να θεσμοθετηθεί η προστασία της λαϊκής περιουσίας.

Τέλος, ο κ. Κωσταντινέας δήλωσε ότι στόχος των πλειστηριασμών πρέπει να είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές κι όσοι οδήγησαν με τον ασύδοτο δανεισμό το τραπεζικό σύστημα σε κατάσταση κατάρρευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button