Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ημερομηνία που την «καίει» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μια ημερομηνία φαίνεται πως είναι το «κλειδί» όσον αφορά στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα και «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (22/04).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του STAR, στις 11 Ιανουαρίου 2022, η 33χρονη κατηγορουμένη φαίνεται να είχε κάνει έρευνα σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Πάντως, μέχρι τότε, η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της οπότε, προφανώς, δεν υπήρχε λόγος για ανάλογες διαδικτυακές αναζητήσεις από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Επισημαίνεται πως η μικρή Τζωρτζίνα είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο του Ρίου στην Πάτρα, στις 19 Ιουλίου 2021.

Από τότε και για τους επόμενους επτά μήνες, η 9χρονη δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην υγεία της.

Η ημέρα που άλλαξαν όλα

Παρ΄όλα αυτά, και χωρίς να έχει αλλάξει η φαρμακευτική αγωγή του παιδιού, η Ρούλα Πισπιρίγκου άρχισε τις διαδικτυακές αναζητήσεις σε ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο από τις 11 Ιανουαρίου 2022.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε, στις 15 Ιανουαρίου 2022, στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως θέλει να χωρίσουν και, δύο ημέρες μετά, άρχισαν τα επεισόδια της 9χρονης ύστερα από προγραμματισμένη μαγνητική εξέταση.

Εν συνεχεία, στις 19 Ιανουαρίου 2022, το κοριτσάκι εισήχθη και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και, δέκα ημέρες μετά, πέθανε από την κεταμίνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button