Ελλάδα

Ρόδος: Σοκάρει ο βιασμός μαθήτριας

Ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε χθες (13-03-2018) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κω, ένας 54χρονος Ροδίτης για τον βιασμό μιας 17χρονης μαθήτριας, την οποία μάλιστα προηγουμένως φέρεται να μέθυσε!

Το δικαστήριο επέβαλε κατά πλειοψηφία ποινή κάθειρξης 15 ετών στον 54χρονο, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στέλνοντας τον με την απόφασή του αυτή πίσω στη φυλακή όπου βρισκόταν μετά την σύλληψη του πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, από την ανακρίτρια Κω.

Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από δύο χρόνια και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη τότε κοπέλα.

.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015 στο σπίτι του 54χρονου όπου βρέθηκε η 17χρονη καθώς τον επισκέπτονταν συχνά και έκαναν παρέα. Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να μέθυσε την ανήλικη κοπέλα, η οποία στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε βρήκε επάνω της, όπως είπε, με κατεβασμένο το παντελόνι, τον 54χρονο.

Παρά τις αντιδράσεις της και την αντίσταση της, ο 54χρονος απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της!

Η καταγγελία της μαθήτριας για τον βιασμό

Στις 13 Ιουνίου 2015 η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ένταλμα σύλληψης και μετά την απολογία του την Άνοιξη του 2016 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε από την ανάκριση μετά την ολοκλήρωση της εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 54χρονου με το οποίο και συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως ο 54χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button