Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας έως και 30 βαθμούς το Σάββατο

Με πολύ καλές συνθήκες ο καιρός της Τρίτης, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει ότι δεν θα απουσιάσει και η αστάθεια στα ΒΔ της χώρας.

Ειδικότερα, ηλιοφάνεια θα έχουμε σε όλη την χώρα, εκτός από κάποιες συννεφιές στα Επτάνησα και την Πελοπόννησο χωρίς να δώσουν κάτι το ιδιαίτερο.

Ωστόσο, από μεσημέρι και μετά θα έχουμε αραιές συννεφιές σε Αττική, Εύβοια, Σποράδες και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίο.

Στη βόρεια Ελλάδα θα έχει ήλιο στα πεδινά, αλλά θα έχουμε αστάθεια στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Προς το βράδυ η αστάθεια, ακόμη και με καταιγίδες, θα μεταφερθεί προς την κεντρική Μακεδονία, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι το πρωί καλός και κάποιες τοπικές συννεφιές από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και στις βόρειες περιοχές Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών θα έχουμε κάποιες μπόρες. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

Τις υπόλοιπες μέρες και από την Τετάρτη έως και το Σάββατο θα έχουμε κάποια σύννεφα αστάθειας με κάποιες τοπικές μπόρες.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 30 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button