Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Πρωτομαγιά με 20αρια και αστάθεια, οι περιοχές

Με αρκετό ήλιο και συννεφιά στη βόρεια Ελλάδα ο σκηνικό του καιρού την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την χώρα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε συννεφιες στις νότιες και ανατολικές περιοχές, ωστόσο, από τους ορεινούς όγκους της Θεσσαλίας και της Ηπείρου και στα ορεινά της Μακεδονίας ο καιρός θα γίνει άστατος με μεμονωμένες καταιγίδες.

Προς το βράδυ βροχές θα έχουμε στη Μακεδονία στα κεντρικά και τα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειάδες και η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά θα κυμανθούν από 27-28 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και κάποιες αραιές συννεφιές με την θερμοκρασία να είναι από 13 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια με τα σύννεφα αστάθειας προς το βράδυ να δώσουν βροχές. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε σύννεφα στα ΝΔ της Ελλάδας τα οποία θα κινηθούν ανατολικά και δεν θα δώσουν το παραμικρό φαινόμενο.

Μπόρες και καταιγίδες θα έχουμε στη Μακεδονία, και το Σάββατο θα έχουμε σύννεφα δεν θα είναι όμως βροχοφόρα.

Βροχές όμως θα έχουμε στη δυτική Μακεδονία, στα βόρεια της Θεσσαλίας και τα δυτικά της Θράκης.

Την Πρωτομαγιά θα έχουμε σύννεφα αστάθειας στη δυτική Μακεδονία και αραιά σύννεφα στα νότια της χώρας. Μετά το μεσημέρι όμως μπορεί να έχουμε ψιχάλα στην κεντρική και νότια Ελλάδα.

Τη Δευτέρα θα έχουμε συννεφιές αυξημένες με λασποβροχές στα κεντρικά, δυτικά και τα νότια της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button