Viral

Σάλος στην Βρετανία με το «Cheesus Christ» – Το σάντουιτς που έφερε… αναταραχές

Ένα σάντουιτς ήταν η αιτία να ξεσπάσει πόλεμος εναντίον αρτοποιείου στην Βρετανία. Για την ακρίβεια όχι ένα σάντουιτς αλλά το όνομά του.

Το αρτοποιείο Derbyshire αποφάσισε να δώσει το όνομα «Cheesus Christ» σε έδεσμά του αλλά όπως φαίνεται αυτή η απόφαση δεν βρήκε και πολλούς υποστηρικτές.

Το «Cheesus Christ» είναι ένα λογοπαίγνιο του τυριού με το Jesus Christ, τον Ιησού Χριστό και αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε έναν ανώνυμο πελάτη που μάλιστα σύνταξε και οργισμένη επιστολή διαμαρτυρίας.

Ο πελάτης απαιτεί να αφαιρεθεί από το μενού το φαγητό και το αρτοποιείο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αφού κάνει και δωρεά στην τοπική εκκλησία.

Η διεύθυνση του φούρνου πίστευε αρχικά πως είχε ξεσηκωθεί κάποια θρησκευτική οργάνωση, ωστόσο γρήγορα κατάλαβαν πως πρόκειται για μια μεμονωμένη αντίδραση.

Το The Bridge Bakehouse, που ξεκίνησε την κριτική, έγραψε στο Facebook: «Σε όποιον προσπάθησε να καλύψει το όνομα στο σάντουιτς «Cheesus Christ» στον πίνακα του υπαίθριου μενού μας με λευκή μπογιά, να τον παρακαλέσουμε να μην το ξανακάνει. Πραγματικά μπορούμε να μπούμε στον κόπο να το ελέγξουμε από την κάμερα ασφαλείας αλλά αν δεν έχει γίνει από κάποιον που φοράει τη μάσκα του Ζορό, πραγματικά θα απογοητευτούμε»

Για την ιστορία το σάντουιτς περιέχει καραμελωμένο κρεμμύδι, ώριμο τσένταρ και μοτσαρέλα και κοστίζει 4 λίρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button