Αθλητικά

Σάλος στην Premier League – Παίκτες πληρώνουν 1.000 λίρες για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τρομερές είναι οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη πολλών πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στην Premier League.

Το τελευταίο διάστημα, το ποσοστό των καταγεγραμμένων εμβολιασμένων μελών των ομάδων στο πρωτάθλημα της Premier League έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ωστόσο, όπως σημειώνεται από δημοσίευμα της «Daily Mail» το νούμερο αυτό δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, μια και υπάρχει μεγάλο ποσοστό πλαστών πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, οι παίκτες των συλλόγων της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ενάντια στον κορονοϊό, πληρώνοντας μόλις 1.000 λίρες.

Παράλληλα, τέσσερις ομάδες της Premier League έχουν προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες αναφορικά με επαφές που είχαν ποδοσφαιριστών τους με απατεώνες που προσπάθησαν να τους εξασφαλίσουν «έγκυρα» πιστοποιητικά εμβολιασμού εναντίον του νέου φονικού ιού.

Πάντως, πριν από λίγες μέρες, η Λίγκα είχε ανακοινώσει πως το 68% των μελών της είχε εμβολιαστεί πλήρως, ενώ το ποσοστό που έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου ανέρχεται στο 81%.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button