Ελλάδα

Σέρρες: Συνελήφθη γιατί γκρέμισε φωλιά χελιδονιών και σκότωσε νεοσσό

Αυτόπτης μάρτυρας είδες τις πράξεις του 64χρονου και αμέσως τον κατήγγειλε

Ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε ένας 64χρονος Έλληνας, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία μιας οικογένειας χελιδονιών στο μπαλκόνι του σπιτιού του γιου του στις Σέρρες, όπου έκανε εργασίες και δεν δίστασε να την καταστρέψει θανατώνοντας ένα νεοσσό!

Μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο το απόγευμα της Παρασκευής, είδε τι έκανε ο 64χρονος και προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί! Μάλιστα, κατέβηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι κρατώντας μια σκούπα και φαράσι με τα οποία μάζεψε το νεκρό χελιδόνι και το πέταξε στα σκουπίδια!

Ωστόσο, η αυτόπτης μάρτυρας υπέβαλε καταγγελία στον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και αμέσως ενημερώθηκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον 64χρονο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενο για θανάτωση ζώου και του επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button