Αγροτικά

Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου στην Καλαμάτα

Σεμινάριο γευσιγνωσίας  ελαιολάδου πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα,σε έναν νέο, σύγχρονο και εξειδικευμένο χώρο εκπαίδευσης, επαγγελμάτων φιλοξενίας στο κέντρο της Καλαμάτας του Γεράσιμου Σαριδάκη  γευσιγνώστη- επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια .

Το πρωτότυπο στοιχείο που συνέβη στο σεμιναρίο, ήταν ότι πέρα από την χρησιμοποίηση του ελαιολάδου στον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος, οι διοργανωτές θέλησαν να τολμήσουν κάτι  διαφορετικό. Το πάντρεμα  του ελαιόλαδο με παγωτό και το  αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος ήταν εντυπωσιακό, καθώς τα  σχόλια και οι κριτικές που δέχτηκε η ομάδα ήταν πολύ θετικά .

Το σεμινάριο γευσιγνωσίας το οργάνωσαν η  ομάδα Oliverse που αποτελείται από τον Παναγιώτη  Παπανικολόπουλο ,γνωστός και ως Γαστροναύτης και τον Κωνσταντίνο Τσορώνη χημικό –ελαιολόγο  σε συνεργασία με το ίδρυμα Καπεταν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας  Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) .

Ρεπορτάζ\φωτογραφία:Κωνσταντίνος Κλωνάρης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button