Αθλητικά

Σε διοικητικό αδιέξοδο η ομάδα του Τέλλου Άγρα

Διοικητική κρίση στην ομάδα του Τέλλου Άγρα καθώς έπειτα από τρεις γενικές συνελεύσεις δεν έχει βρεθεί οριστική λύση. Σε νέα ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Δυστυχώς παρά τα αισιόδοξα νέα που υπήρχαν μετά την τριτη γενική συνέλευση της ομαδας μας , από ομάδα ατόμων οτι θα αναλάμβαναν τα Διοικητικά καθηκοντα της ομάδας μας , απάντησαν αρνητικά έπειτα από τις ανήμπορες και φιλοτιμες προσπαθειες τους να δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο και πλέον βρισκόμαστε σε ενα διοικητικό αδιέξοδο !!
Ως διοίκηση έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας συνέλευση ότι δεν θα συνεχίσουμε από κανένα διοικητικό πόστο και ότι απλά πρέπει να βρεθούν νέα φιλόδοξα άτομα να ασχοληθούν .

Καλούμε λοιπόν σε μια 4η γενική συνέλευση στις 18/9 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 μμ τον φίλαθλο κόσμο και ολους τους ντοπιους παίκτες της ομαδας μας καθώς επισης το τοπικό συμβούλιο της περιοχής μας για να βρεθεί μια λύση . Το αθλητικό σωματείο Τέλος Αγρας αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας και πρέπει να υπάρχει !!

Ως διοίκηση θα παραμείνουμε ως την 4η συνέλευση και έπειτα θα προχωρήσουμε σε ολική παραίτηση .

Σας ευχαριστούμε θερμά .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button