ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Σε κατάληψη το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας για χρήση μάσκας και… ψύλλους

Σε κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης και το Γυμνασιο της Κυπαρισσίας από τους μαθητές με αιτήματα τη χρήση της μάσκας αλλά και τους ψύλλους που υπάρχουν στη σχολική μονάδα!

Οι μαθητές προχώρησαν αιφνιδιαστικά στο κλείσιμο του σχολείου ζητώντας ακόμα καλύτερες αίθουσες, καθώς οι ίδιοι τις χαρακτήρισαν ακατάλληλες, ενώ αναφορά κάνουν και στην έλλειψη αναλώσιμων υλικών.

 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ακραίες καταστάσεις!!!Το πρόβλημα που επικαλούνται οι μαθητές ,σοβαρό,δεν αντιμετωπίζεται όμως με κατάληψη και κλείσιμο του σχολείου.Η Διεύθυνση του σχολείου,ο σύλλογος διδασκόντων,ο σύλλογος γονέων και η Δημοτική Αρχή που ήταν όλες αυτές τις ημέρες;.Δεν είχε κανενας αντιληφθεί ότι στο σχολείο υπήρχαν ψύλλοι;

  2. Ευτυχώς που η δημοτική αρχή είχε απολυμάνει τα σχολεία και όλα ήταν έτοιμα για το άνοιγμά τους ..όπως μας έλεγε. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button