ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου!

 

maxresdefault


Τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gargalianoionline η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας προχωρούν την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης. Συγκεκριμένα, στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», αναμένεται, εκτός ημερήσιας διάταξης, να συζητηθεί η Προγραμματική Σύμβαση του έργου. Μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, ίσως την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, το συγκεκριμένο θέμα θα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη.

Η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου αναμένεται να ψηφιστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 8.000.000 €, που θα δώσει πνοή στο Δήμο Τριφυλίας και ιδιαίτερα στην τουριστική Τοπική Κοινότητα Μαραθόπολης.

Να σημειωθεί πως η υλοποίηση του παραπάνω έργου αποτελεί πάγια επιθυμία των δημοτών, ενώ πολλές προσπάθειες έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των ετών, από θεσμικούς φορείς και συλλόγους, για την πραγμάτωση του σκοπού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button