ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Κυπαρισσία [εικόνες]

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τυπικά η Κυπαρισσία από χθες το βράδυ με το άναμμα των δένδρων στην κεντρική πλατεία και στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης.

Προηγήθηκε στις 7.30 το απόγευμα η φωταγώγηση του δένδρου στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας με μουσική και ευχές από το συμβούλιο, με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Τερζή να εύχεται καλές γιορτές σε κατοίκους και επισκέπτες προσκαλώντας τους να έρθουν για διακοπές. Ευχές απεύθυνε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Τσαλτας.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του δένδρου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γιώργο Λεβεντάκη, ενώ παρών ήταν και αιρετοί, που μαζί με τα καθιερωμένα “χρόνια πολλά” υποσχέθηκε να εμπλουτιστούν οι εκδηλώσεις από την επόμενη χρονιά, επαναλαμβάνοντας ότι αγαπά την Κυπαρισσία και τον κόσμο που τον στηρίζει ώστε να είναι ο δήμαρχος που θα ανάψει το δέντρο της ελπίδας για το τόπο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας προσφέροντας κέφι και μουσική, ενώ το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας μαγείρεψε νόστιμα εδέσματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button