ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

“Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό” στην αγορά της Κυπαρισσίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Ιατρικής του Ινστιτούτου της Υγείας του Παιδιού και στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού “ΑΛΚΥΟΝΗΣ”, διοργανώνουν δράση με θέμα:
“Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό” στην αγορά της Κυπαρισσίας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως σκοπό την δημιουργία συνθηκών που επιτρέπουν και προάγουν τον Μητρικό Θηλασμό σε εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, ενώ ήδη ξεκινά να γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ιδιοκτητών καταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων, σχετικά με τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού ως εθνικό, κοινωνικό, τουριστικό και οικονομικό κεφάλαιο.

Τα καταστήματα το οποία μπορούν να ενταχθούν είναι καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, κομμωτήρια, αρτοποιεία, φαρμακεία, ιατρεία, καταστήματα ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδησης , βιβλιοπωλεία, ιατρεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, κ.ο.κ.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν φιλικές προς το θηλασμό θα φέρουν ειδικό σήμα και θα καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα της “ΑΛΚΥΟΝΗΣ” ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση τους, ενώ επίσης θα προωθείται η επωνυμία τους σε προωθητικές ενέργειες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό μέσω της “ΑΛΚΥΟΝΗΣ” και θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ημερίδες κ.τ.λ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κυρίως οι επισκέπτες του εξωτερικού, έχουν στα κριτήρια αναζήτησης των τόπων που θα επισκεφτούν τέτοιου είδους παροχές.

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη δράση είναι δωρεάν ενώ δεν είναι δεσμευτική προς τους συμμετέχοντες.

Οποία επιχείρηση επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλούμε όπως αποστείλει (inbox) εισερχόμενο μήνυμα στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο Facebook, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοέμβριου 2019, με την ένδειξη «Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό» αναγράφοντας παράλληλα τα εξής τέσσερα (4) στοιχεία:
1.) Επωνυμία καταστήματος ή επιχείρησης,
2.) Όνομα υπεύθυνου καταστήματος ή επιχείρησης,
3.) Διεύθυνση Καταστήματος: (οδός, αριθμός, Τ.Κ., δήμος, πόλη, περιφέρεια),
4.) Τηλέφωνα επικοινωνίας: (σταθερό – κινητό).

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
– Τερζής Δημήτρης: 6970 015 033
– Ελένη Κουρέτα: 6937 237 231
– Κωνσταντίνος Γκότσης: 6974 338 713

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button