Πολιτική

Σκληρή ανακοίνωση της Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά της Αλειφέρη: “Η Αλειφέρη παρακωλύει το έργο μας”

Ακόμα μία φορά, με αφορμή την άρνησή της να παραδώσει υπηρεσιακά στοιχεία αυτή τη φορά, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η περιφερειακή αρχή ζητεί από την κυρία Ελένη Αλειφέρη να παραιτηθεί, όπως έχει κάνει τουλάχιστον τρεις φορές τον προηγούμενο μήνα, λόγω των χειρισμών της σε υπόθεση υποκλοπής στην ΠΕ Μεσσηνίας:

«Η άρνηση της κας Αλειφέρη να παραδώσει σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας υπηρεσιακά στοιχεία προφασιζόμενη ανυπόστατες αιτιάσεις αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα της άμεσης απομάκρυνσής της.

Η κα Αλειφέρη παρότι γνωρίζει ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η οποία έχει δημοσιευτεί σε Φύλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, της έχουν αφαιρεθεί όλες οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, αρνήθηκε παρουσία αιρετού Αντιπεριφερειάρχη να παραδώσει υπηρεσιακά στοιχεία, παρακωλύοντας την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες διεκπεραίωσης υπηρεσιακών θεμάτων στις οποίες οι υπάλληλοι οφείλουν να φανούν συνεπείς, είναι πρόδηλο ότι η κα Αλειφέρη έχει υποπέσει σε μια ακόμα σοβαρή παράβαση απέναντι στην εκ του νόμου υποχρέωσή της να συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ακολούθως και περί ώρα 16:00 μ.μ. και μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών, με πρόχειρο χειρόγραφο σημείωμά της παρέδωσε σε υπάλληλο, που δεν ανήκει οργανικά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και ως εκ τούτου δεν έχει καμία αρμοδιότητα επ’ αυτού, μέρος των ζητούμενων υπηρεσιακών στοιχείων.

Είναι προφανές ότι οι αθέμιτες αυτές μεθοδεύσεις μόνο προβλήματα δημιουργούν στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και παρακωλύουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θεωρούμε ότι, και μετά τη σημερινή της απαράδεκτη συμπεριφορά, οφείλει άμεσα να παραιτηθεί.”

Δελτίο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button