Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Σκληρή κριτική σε Λεβεντάκη από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για την ανάπλαση της Πλατείας Φιλιατρών

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

“Για το θέμα της Πλατείας δεν το συζητώ με κανέναν….” (Δήμαρχος Τριφυλίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης-10-2021).
Ο φασισμός πέθανε προ πολλού. Έγινε μια προσπάθεια αναβίωσής του με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Εδώ στην Καλλικρατική Τριφυλία ο Δημοάρχοντας – από σύμπτωση και με αποχή 55% – κάνει προσπάθειες να αναβιώσει τον φασισμό στο Δήμο.
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ
κε “Φυρρερίσκο”!!!
Η πόλη των Φιλιατρών σταμάτησε ν΄ ανεβαίνει προς τον ουρανό από τραγικά λάθη των διοικούντων, με τη συνυπευθυνότητα της Φιλιατρινής κοινωνίας. Τα λάθη των προηγούμενων όμως, δεν έβαζαν ταφόπλακα στην πόλη. Η Πλατεία Καποδιστρίου είναι η “καρδιά” της πόλης, είναι η ιστορία της, ο πολιτισμός της. Αυτό εσείς πάτε να το καταστρέψετε, με την συνενοχή του κ. Νίκα, του Περιφερειάρχη. Καλά εσείς κ. Δημοάρχοντα, έχετε αποδείξει κατ΄ επανάληψη ότι όχι μόνο δεν γνωρίζετε την ιστορία της πόλης αλλά και δεν θέλετε να την μάθετε. Τώρα, μ΄ αυτή σας την πρακτική αποδεικνύετε πως δεν την σέβεστε. Σας τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών διαχειρίζονται με διαφάνεια, με σεβασμό και όχι για έργα βιτρίνας. Τέτοιου είδους πολιτικές πρακτικές έπαιξαν μεγάλο ρόλο για τη χρεοκοπία της πατρίδος μας. Μια χρεοκοπία που υπάρχει μέχρι και σήμερα και θα υπάρχει για πολλά χρόνια, φορτίο που θα σηκώνει ο απλός Έλληνας πολίτης, ενώ κάποιοι “άλλοι” θα βγάζουν τα χρήματά τους εις την αλλοδαπή. Τ΄ ονοματάκι τους θα φιγουράρει στις λίστες Λαγκάρντ και θα λένε: “στην υγειά των κορόϊδων”! ΣΕΒΑΣΜΟ στα χρήματα των πολιτών, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη διοίκηση του Δήμου και τέλος, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ώστε ν΄υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Φιλιατρινών!
Όσον αφορά τον κ. Νίκα που έχει σπουδάσει Φιλοσοφική, δηλαδή γνωρίζει για τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό και την ιστορία τούτης της πατρίδος και κατά συνέπεια και των Φλιατρών, δεν περιμέναμε ποτέ να δείξει τέτοια ασέβεια! Ασέβεια απέναντι στην ιστορία της άλλοτε κραταιάς πόλης των Φιλιατρών.
Καμία ήττα δεν είναι αιώνια. Η πόλη των Φιλιατρών θα ανακάμψει, θα επανέλθει το αυτοδιοίκητο κι εσείς κ. Δημοάρχοντα, μαζί με τον κ. Νίκα θα γραφτείτε με μαύρα γράμματα στην Ιστορία καθώς και στην συνείδηση των Φιλιατρινών.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Φιλιατρά, 13 Οκτώβρη 2021
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ το ξέρετε ίσως καλύτερα ότι τελικά οι όποιες αποφάσεις δεν είναι θέμα παιδείας, μόρφωσης, κουλτούρας και αυτό αποδεικνύεται και από το δήμαρχο που υστερεί ακόμα και σε βασικά, αλλά και από τον περιφερειάρχη κο Νίκα που έχει πτυχίο φιλοσοφικής, άρα μιλάμε για δυο πνευματικά μορφωτικά άκρα, όμως αυτά τα άκρα συναντιούνται, δεν πάνε παράλληλα συναντιούνται, ταυτίζονται και γίνονται ένα στην απόφαση για την πολυσυζητημένη πλην άχρηστης ανάπλασης της πλατείας, άρα το να μιλάτε και δικαίως, για κατασπατάληση πχ δημ. χρήματος, για χρεοκοπία, διαφάνεια είναι μεν σωστό αλλά κατ’ ουσίαν άτοπο, προφανώς αυτά δεν αγγίζουν κανένα απ’ τους δυο, πόσο μάλλον η ιστορία και ο πολιτισμός της πόλης μας.

    Έτσι συμπερασματικά απ’ ότι φαίνεται τελικά αυτή την “εμμονή” δυο πράγματα θα την δικαιολογούσαν, α) η μεγάλη τους και ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη μας, και β) ίσως κάτι περίεργο έως ύποπτο να παίζει από πίσω απ’ όλα αυτά, και αν εσείς δεν κάνετε κουβέντα και απολύτως δικαιολογημένα γιατί χρειάζονται στοιχεία, το δικό μας το μυαλό, το “βρώμικο”, θέλει δεν θέλει εκεί κατευθύνεται σαν να το κατευθύνει ένα αόρατο gps.
    Τελικά η πολυφορεμένη ατάκα “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” μήπως στην περίπτωση μας κολλάει γάντι; δεν περιμένω απάντηση η ερώτηση είναι ρητορική.

  2. Δημοτική Αρχή είμαστε ό,τι θέλουμε κάνουμε!!! Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανέναν !!!Αυτός είναι ο σεβασμός του Δημότη; Νομίζει ο Δήμαρχος με τις πλατείες θα εξασφαλίσει την υστεροφημία του; Πλανάται!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button