Ελλάδα

Σκόπελος: 27χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του είπε καλημέρα

Σε φρίκη μετατράπηκαν οι διακοπές στην Σκόπελο για μία 25χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Ο 27χρονος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα καθώς θύμωσε μαζί της επειδή δεν του είπε… καλημέρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το thenewspaper.gr οι διακοπές του νεαρού ζευγαριού κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα καθώς ο 27χρονος επιτέθηκε και χτύπησε την 25χρονη στο δωμάτιο που νοίκιαζαν στο νησί. Όλα άρχισαν όταν η κοπέλα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον φίλο της με αποτέλεσμα εκείνος να θυμώσει και να έχει άσχημη συμπεριφορά. Η ένταση συνεχίστηκε όταν πήγαν σε μία παραλία με αποτέλεσμα η 25χρονη να φύγει και να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος άνδρας και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία που όταν έφτασε βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button