Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στη Μύκονο – Τουρίστριες καρφώθηκαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτου

Σοβαρό τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και γουρούνας σημειώθηκε στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο τουρίστριες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο προς τον Πλατύ Γυαλό, όταν -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- η γουρούνα στην οποία επέβαιναν οι δύο γυναίκες συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση, οι δύο κοπέλες εκτοξεύτηκαν από το όχημά τους και έπεσαν πάνω στο παρμπρίζ του ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Σημειώνεται ότι καμία από τις δύο δεν φορούσε κράνος.

Σε πλάνα του Mykonos Live TV, φαίνεται η μια κοπέλα να είναι ξαπλωμένη στην άσφαλτο, ενώ περαστικοί έχουν σπεύσει να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στις δύο τραυματισμένες τουρίστριες.

Η γουρούνα βρίσκεται πεσμένη μες στη μέση του δρόμου, ενώ και το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Το ίδιο μέσο σημειώνει ότι τα τροχαία με γουρούνες αποτελούν συχνό φαινόμενο στο νησί των ανέμων, λόγω της ελλιπούς σήμανσης στους δρόμους και της επικίνδυνης οδήγησης κάποιων.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button