ΑθλητικάΚυπαρισσία

Σπουδαίες επιδόσεις σε ημερίδες Κλειστού Στίβου από τους αθλητές στίβου του Α.Ο. Κυπαρισσίας

Σπουδαίες επιδόσεις στις 2 πρώτες ημερίδες Κλειστού Στίβου από τους αθλητές στίβου του Α. Ο. Κυπαρισσίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος  με 1’.57’’ στα 800 μέτρα και 51.70’’ στα 400 μέτρα είναι ο κορυφαίος Έλληνας στην κατηγορία παίδων μέχρι στιγμής στον κλειστό στίβο, ενώ ο Αχιλλέας Μπενάρδος με 9’.16’’ στα 3.000 μέτρα ξεκίνησε με αξιώσεις την νέα αγωνιστική χρονιά.

Πολύ αισιόδοξη και η παρουσία της 14χρονης Μαριλένας Γεωργομήτρου στην πρώτη της εμφάνιση στον κλειστό στίβο που αγωνίστηκε στην πρόσφατη ημερίδα στο ΣΕΦ στο άλμα σε ύψος και κατετάγη 6η.

Παρ ότι η προετοιμασία αυτών και πολλών άλλων αθλητών στίβου γίνεται κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, οι αθλητές επιμένουν και με τον τρόπο τους δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη δημιουργίας στοιχειωδών εγκαταστάσεων, σε μια περιοχή με παράδοση μισού και πλέον αιώνα στα αγωνίσματα στίβου αλλά και παραδοσιακή αδιαφορία από τους υπεύθυνους για τις αθλητικές υποδομές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button