Αθλητικά

«Στέλνουν» το Final 8 του Basketball Champions League από το Ισραήλ στην Ελλάδα

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν η επικρατέστερη ομάδα για να φιλοξενήσει την διοργάνωση της τελικής φάσης του Basketball Champions League, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της να αναφέρει παλαιότερα πως είχαν συμφωνήσει σε όλα με την διοργανώτρια Αρχή.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, και με το δεύτερο κύμα του κορονοϊού να «χτυπά» το Ισραήλ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και έκαναν τα σχέδιά τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εκφράσει την πρόθεση να διοργανώσουν το Final 8 στο ΟΑΚΑ, από την στιγμή που η Αθήνα θεωρείται κάπως πιο ασφαλής σε σχέση με την Ιερουσαλήμ, και καταστρώνουν τα πλάνα τους, προκειμένου να γίνουν όλα με ασφάλεια για την υγεία όλων των συμμετεχόντων.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ανάληψη της διοργάνωσης από την Χάποελ απομακρύνεται.

«Μετακομίζει από την Ιερουσαλήμ στην Αθήνα το Champions League», αναφέρει ο τίτλος της Walla, που σημειώνει ότι η χώρα είναι σε «κόκκινο συναγερμό» εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Και συνεχίζει, γράφοντας πως «η ευρωπαϊκή πόλη που τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θεωρείται η πιο σίγουρη υποψήφια για να αναλάβει τη διοργάνωση είναι η Αθήνα».

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά τι θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού η πανδημία, που έχει πλήξει όλο τον κόσμο, είναι μια κατάσταση που εκτιμάται μέρα με την μέρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button