Τοπικά Νέα

Στην αρμοδιότητα των Προέδρων Κοινοτήτων ο καθαρισμός των κοιμητηρίων στην Τριφυλία

Σύμφωνα με έγγραφο του Αντιδημάρχου Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας κ. Γ. Ασημακόπουλου προς τους προέδρους των Κοινοτήτων της Τριφυλίας, τους ενημερώνει ότι θα πρέπει να φροντίσουν για τον καθαρισμό των κοιμητηρίων στην Τριφυλία καθώς στην υπηρεσία κοιμητηρίων του Δήμου δεν υπάρχει επάρκεια προσωπικού καθαριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο σημειώνονται τα εξής: «Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες καθαρισμούς από χόρτα ξερά κλαδιά κ.λ.π. των κοιμητηρίων του δήμου μας με σκοπό την αποτροπή πυρκαγιάς, συγκέντρωσης σε αυτούς εντόμων, τρωκτικών, ερπετών και λοιπών επικίνδυνων για τη Δημόσια Υγεία οργανισμών όπως επίσης και για τον ευπρεπισμό των χωρών αυτών. Σας ενημερώνουμε ότι στην υπηρεσία κοιμητηρίων του Δήμου μας δεν υπάρχει επάρκεια προσωπικού καθαριότητας».

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Τσουλα δε τα βγάζεις πέρα ? Γιατί δε παραιτησε ? Πολύ χαλαρό σε βλέπω το τελευταίο καιρό !!! Είσαι συνέχεια στην ίντριγκα. Μέσα σε αυτή μεγάλωσες.

  2. Με τη δικαιοδοσία παραχώρεις αρμοδιότητες που σου έχει ανάθεσης ο Δήμαρχος; οποίος δεν μπορεί παραιτείται δεν παραχώρει αρμοδιότητες και κρατάει το μισθό ρε φίλε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button