Αθλητικά

Στην Ιεράπετρα για την πρόκριση σήμερα η Καλαμάτα

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα.
Η μεσσηνιακή αποστολή βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ. την Ιεράπετρα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν φιλοδοξίες και δεν το κρύβουν και εκτός από την πρόκριση, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, περιμένει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική δυναμική της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος της Super League 2, που είναι και ο βασικός στόχος της Καλαμάτας (και) για φέτος.

Η αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας
Είκοσι ένα ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Η αποστολή είναι η παρακάτω: Ταϊρης, Καπούταγλης, Καραχάλιος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μαβίνγκα, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Ματτέους, Σκεντεράι, Τάτος, Ασαμόα, Λουκίνας, Κόκκορης, Βάλισον, Νάνι, Μπούνας.

Αποκλείστηκαν ο Μαρκόφσκι ο οποίος θα μπει από Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Ντάνι Λουπάνο ο οποίος έχει ένα πρόβλημα με το δελτίο του, ο Φελίπε ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλία και ξεκίνησε προπονήσεις, ο Αντεμάι, ο Σίντνει Ματτέους και ο τερματοφύλακας Κουτς.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button