Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Στην Καλαμάτα η διοργάνωση του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Λυκείων των Ελληνίδων 2021

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Λυκείων των Ελληνίδων είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιείται ανά δυο χρόνια και πλέον αναγνωρίζεται ως ένας θεσμός, που συμβάλει στην σύσφιξη των δεσμών ανάμεσα στα κατά πόλεις Λύκεια των Ελληνίδων, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

Το 19ο Συνέδριο  με θέμα «Ελληνικές φορεσιές και σύγχρονη μόδα: διάλογοι, ταυτίσεις και αντιπαραθέσεις» πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από το Λύκειον των Ελληνίδων Βόλου. Είχε διεθνή χαρακτήρα, καθώς  εκτός από τα Λύκεια των Ελληνίδων των υπολοίπων ελληνικών πόλεων,  σε αυτό συμμετείχαν και αποστολές του Λυκείου των Ελληνίδων που εδρεύουν σε χώρες του εξωτερικού. Συνολικά στο Συνέδριο έδωσαν το παρόν πάνω από 350 σύνεδροι, ανάμεσα στους οποίους έγκριτοι εισηγητές, ενώ υπήρχε και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2021, στην Καλαμάτα όπου το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας θα διοργανώσει το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΛτΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και τις δράσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του στο facebook 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button