Τοπικά Νέα

Στην Τριφυλία ο τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος

Την Τριφυλία επισκέφθηκε σήμερα ο τομεάρχης της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος που εκτός από τομεάρχης Εξωτερικών με απόφαση του προέδρου της ΝΔ έχει αναλάβει και καθήκοντα τομεάρχη ΝΔ για τη Μεσσηνία και τις Λακωνία για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε στην Κυπαρισσία με το προεδρείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας και την ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας καθώς και τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας. Στη συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα τέθηκαν πολλά θέματα για όλο το φάσμα της κομματικής δραστηριότητας και πολιτικής όπως επίσης και θέματα γύρω από τον Δήμο Τριφυλίας κυρίως.

Ύστερα έγινε επίσκεψη στο Δημαρχείο Τριφυλίας όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Παν. Κατσίβελας, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος της ΝΔ κ. Περικλής Μαντάς, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας. «On camera» ο τομεάρχης της ΝΔ ευχαρίστησε για την υποδοχή σημειώνοντας ότι θα έχουν μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση αφού επισκέπτεται την Μεσσηνία με εντολή του Προέδρου της ΝΔ και έχει αναλάβει να παρακολουθήσει τους Νομούς της Μεσσηνίας και της Λακωνίας «για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα και το κόμμα να είναι πιο καλά προετοιμασμένο για τους δύο αυτούς νομούς και στο κομμάτι το αναπτυξιακό, που είναι το νούμερο ένα για την κοινωνία και τους κατοίκους. Αλλά και στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού που ως κάθε παράταξη χρειάζεται πριν από τη μάχη για να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό στρατό (με την έννοια την πολιτική) άξιων στελεχών ώστε και στο επίπεδο της ανάπτυξης και στο επίπεδο των προσώπων ο συνδυασμός αυτών των δύο να δώσει στη ΝΔ σε μια δύσκολη εκλογική μάχη που πλέον έχουμε μπει τη μεγαλύτερη δυνατή εκλογική νίκη».

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με το ενδιαφέρον του κ. Κουμουτσάκου να είναι στο να χαρτογραφήσει τα θέματα της περιοχής και την κατάσταση στο δήμο και σε επίπεδο λειτουργικό και σε επίπεδο πολιτικό ώστε να λάβει ενημέρωση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους του Δήμου την οποία θα συσχετίσει και συνδυάσει με την ενημέρωση των κομματικών στελεχών για να έχει σφαιρική εικόνα της κατάστασης. Ο ίδιος ήταν ενημερωμένος για πολλά ζητήματα και σε επίπεδο προβλημάτων και σε επίπεδο προοπτικών αλλά και σε επίπεδο στελεχών και οι συνεργάτες του έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στον Δήμο Τριφυλίας την οποία έχει και η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος στην Πειραιώς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button