Ελλάδα

Στη ΣΤ’ Πτέρυγα στον Κορυδαλλό ρασοφόρος βιτριολιστής, πιλότος και artfreak

Στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τη λεγόμενη και VIP πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου κρατείται ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη, αναμένεται να οδηγηθεί μέχρι αύριο, 6 Ιουλίου, και ο 49χρονος με το ψευδώνυμο artfreak για την κλοπή του αιώνα στην Εθνική Πινακοθήκη το 2012.

Ο 49χρονος, λάτρης της Τέχνης, όπως ισχυρίζεται, έκλεψε έναν Πικάσο, έναν Μοντριάν και ένα ακόμη έργο που… χάθηκε στην τουαλέτα. Μόλις ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής πάει στον Κορυδαλλό, θα υποβληθεί στα προβλεπόμενα τεστ Covid και θα οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας. Από εκεί θα περάσει από συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελό του.

Ποια είναι η ΣΤ’ Πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού

Στη ΣΤ’ Πτέρυγα των φυλακών βρίσκονται διάφοροι κρατούμενοι που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει την επικαιρότητα. Αλλωστε, γι’ αυτό η ΣΤ’ Πτέρυγα αποκαλείται και VIP πτέρυγα. Από τον Μάιο έως σήμερα, στη ΣΤ’ Πτέρυγα παραμένουν ο Μένιος Φουρθιώτης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη, και σύντομα θα είναι μαζί τους και ο ελαιοχρωματιστής που παραδέχθηκε την κλοπή του αιώνα στην Εθνική Πινακοθήκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button