Τοπικά Νέα

Στον Υπουργό Υγείας ο Λεβεντάκης για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Μόνο ως «έκτακτη» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας καθώς τέθηκαν σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή της Τριφυλίας το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσα σε αυτό ήταν και η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Κατά την έναρξη της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης ο Παναγιώτης Τσίγγανος αναφέρθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, λέγοντας πως ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου διοργανώνει μια ημερίδα που αφορά το Νοσοκομείο, ζητώντας από το Δ.Σ. να συνεδριάσει και να πάρει θέση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Απατώντας, ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει να δει τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια γιατί έχει δεσμευτεί για κάτι.

Για το ίδιο θέμα ο Σωτήρης Μπακούρος είπε πως, «Πιστεύω ότι το πρόβλημα άρχισε όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας, τότε άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ», για να συνεχίσει λέγοντας πως, «Κάποιοι γιατροί εκμεταλλευόμενοι πολιτικά κάποιες γνωριμίες τους, είτε χειρουργώντας με τον Πολάκη και κάνοντας φιέστα  στην Ζάκυνθο, με εξαργύρωση αυτής της προσπάθειας τη μετάθεσή τους στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας».

Από την πλευρά του ο Σαράντος Κουκούμης τόνισε πως η απαξίωση του Νοσοκομείου είναι πλήρης και θα έπρεπε ο Δήμος να πάει με προτάσεις στην ημερίδα που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, συμφωνώντας με τον Σωτήρη Μπακούρο πως η διοίκηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας θα πρέπει να αποκοπεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας. «Θα πρέπει να πάμε με συγκεκριμένες προτάσεις, και ίσως να καταλήξουμε και σε ένα κοινό ψήφισμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκούμης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button