Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Στο Κορυφάσιο βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης – Εξαγγελίες έργων ύψους 6 εκ. ευρώ για την Πυλία

Στο Κορυφάσιο του δήμου Πύλου –Νέστορος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Χαρίτσης μαζί με την βουλευτή Παναγιώτα Κοζομπόλη και τον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη.

Ο κ. Χαρίτσης εξήγγειλε σειρά έργων στον δήμο Πύλου –Νέστορος μεταξύ των οποίων το έργο της κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης των ΤΚ Κορυφασίου, Αμπελοφύτου προϋπολογισμου 3.500.000 ευρώ.

Το έργο Ύδρευσης Δ.Ε. Νέστορος προϋπολογισμου 1.100.000 ευρώ μαζί με τα έργα αλλαγής σωλήνων ύδρευσης στις ΤΚ Κυνηγού , Χωματαδα Περιβολάκια , Μεθώνης και Πετροχωρίου προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ όπου τα έχει υποβάλει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σε προγράμματα για χρηματοδότηση

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δημ.Καφαντάρης δήλωσε :
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας Αλεξης Χαρίτσης παρουσία κατοίκων του Κορυφασίου και της Βουλευτού κυρίας Κοζομπολη , το οποίο επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση μου και τον ευχαριστούμε γι αυτό , δεσμεύτηκε να τα χρηματοδοτήσει από πόρους των προγραμμάτων στα οποία τα έχουμε καταθέσει .
Η συνεργασία μας παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο .
Ο τόπος χρειάζεται συνέργειες για να προχωρήσει .
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα !!

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Α ρε δημαρχαρα να εισουν και στο δημομας τριφιλιας.λετε να εγεινε συριζα ο δημαρχαρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button