Τοπικά Νέα

Στο Μεσολόγγι οι Φιλαρμονικές Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων

Στον Εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου την 31η Μαρτίου και 1η Απριλίου 2018

Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, ο Δήμος Τριφυλίας επιθυμεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο της Εξόδου της Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαργαλιάνων, στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018.

Μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, το Σώμα ενέκρινε συνολική δαπάνη 4.920 ευρώ και περιλαμβάνει :

α) Μεταφορά Φιλαρμονικών Δ. Τριφυλίας, με δύο (2) λεωφορεία, από Κυπαρισσία & Γαργαλιάνους  προς Μεσολόγγι, στις 31-03-2018 και από Μεσολόγγι προς Κυπαρισσία  & Γαργαλιάνους αντίστοιχα, στις 01-042018 (συμπεριλαμβανομένων Διοδίων Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου), ποσού έως 2.400 ευρώ.

β) Μια (1) διανυκτέρευση για 50  μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας &  35 μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Γαργαλιάνων, σε ξενοδοχεία (συμπεριλαμβάνεται και πρωινό), ποσού έως και 2.520 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button