Αγροτικά

Στ. Αραχωβίτης: Αμοιβή μέσω της εργασίας, όχι μέσω των επιδοτήσεων

Για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας μίλησε ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Ξεκινάει μία καινούργια, παραγωγική ημέρα για την Ελλάδα, που έχει να κάνει με την πραγματική παραγωγή» ανέφερε ο κ. Αραχωβίτης και σημείωσε: «Το νέο παραγωγικό μοντέλο, όπως το οραματίζεται η Αριστερά, είναι ένα μοντέλο της εργασίας, του μόχθου, της παραγωγής, της αμοιβής μέσω της εργασίας. Αυτό το μοντέλο κλήθηκα να υπηρετήσω».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι ήταν «φούσκα» το μοντέλο των προηγούμενων ετών και δήλωσε ότι «δεν πρέπει να γυρίσουμε σε τέτοια μοντέλα, που στον αγροτικό τομέα μεταφράζεται σε επιδοτήσεις άνευ προϊόντος, μια διαχείριση χρήματος χωρίς παραγωγή για τη χώρα».

Επίσης, μίλησε για πολλές αλλαγές σε επίπεδο μέτρων, χωρίς, όμως, να πει περισσότερα, επισημαίνοντας: «Είμαστε κοντά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και προηγείται ο πρωθυπουργός».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, από την οποία έγινε ένα σημαντικό έργο, με τις πληρωμές που γίνονται την αναμενόμενη στιγμή να «είναι ένα από τα επιτεύγματα».

 

Πηγή: stokokkino.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button