Ελλάδα

Συγκλονίζει 17χρονη που καταγγέλλει τον θείο της για βιασμό – «Μου έλεγε ότι αν μιλήσω θα γίνει μακελειό»

Τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της περιέγραψε η 17χρονη που καταγγέλλει πως βιαζόταν επί χρόνια από τον 50χρονο άνδρα.

«Από τα εννιά μέχρι τα 15 είχε τύχει πάρα πολλές φορές και σε καθημερινή βάση… Όταν έβρισκε χρόνο και ήμασταν μόνοι, το έκανε» περιγράφει αρχικά η ανήλικη, μιλώντας στον Alpha και το όσα λέει προκαλούν σοκ…

«Αφού σχολούσε από τη δουλειά του, με έπαιρνε με το αμάξι και αντί να με πάει σπίτι, με πήγαινε συχνά στα χωράφια… Όταν γυρνούσα από το βόλεϊ ή όταν έβγαινα βόλτα έξω» προσθέτει.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό είχε συμβεί «αμέτρητες φορές» και ο θείος της τής έλεγε ότι άμα μιλήσει «θα γίνει μακελειό», ότι «ο παππούς μου θα πεθάνει και θα φταίω εγώ» και να μην το πει στον πατέρα της.

«Όσες φόρες είτε φίλες μου είτε ξαδέρφες μου έμπαιναν στο σπίτι, πάντα τις πρόσεχα εγώ. Κλείδωνα την πόρτα το βράδυ για να είμαι σίγουρη».

Η κοπέλα πήγε στην αστυνομία πριν έναν μήνα μαζί με τον πατέρα της και κατέθεσε όσα βίωσε. Κατάθεση έδωσαν και η μητέρα της και μία φίλη της.

Ο άνδρας τότε έβγαλε εισιτήριο και έφυγε για τη Γερμανία, ωστόσο η αστυνομία τον ανάγκασε να επιστέψει και να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Σήμερα βρίσκεται στη φυλακή και αρνείται τις κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button