Τοπικά Νέα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ.της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Όπως είχε ανακοινωθεί τα καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ενώ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυριλιώνης, με Αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Κουτρουμπή, από την παράταξη Ανδρινόπουλου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε οι αιρετοί που συμμετέχουν να είναι χωρίς αντιμισθία, αποζημίωση ορίστηκε μόνο για την γραμματέα, που είναι υπάλληλος, και αφορά τις ώρες που θα ασχολείται εκτός ωραρίου.

Αυτό που έγινε σαφές από τον Δήμαρχο στη συνεδρίαση είναι το γεγονός πως αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συγχώνευσή της ΔΕΥΑΤ στο Δήμο Τριφυλίας, τονίζοντας πως, ή θα πρέπει να στελεχωθεί με υπαλλήλους ή

Ο ίδιος τόνισε πως για να λειτουργήσει η ΔΕΥΑΤ ή θα πρέπει να στελεχωθεί υποχρεωτικά με υπαλλήλους, για να δουλέψει σωστά, ή να καταργηθεί και να ενσωματωθεί στο Δήμο. Η άποψη αυτή βρήκε σύμφωνο και τον Ευστάθιο Ανδρινόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button