Δήμος ΚαλαμάταςΕκπαίδευση

Συγχαρητήρια από τον Περιφερειάρχη στους δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας έλαβε επιστολή από 12 δασκάλους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Υπάρχει, πράγματι, ελπίδα για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και η ελπίδα αυτή απορρέει από την ενυπόγραφη επιστολή που έλαβα από 11 δασκάλους και τον διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, οι οποίοι εξηγούν με την επιστολή τους γιατί επιθυμούν το Σχολείο τους να λειτουργήσει ως Πειραματικό Σχολείο. Πράγματι, το χαμηλό επίπεδο της εκπαίδευσης στη χώρα μας, επιβάλει την ανάγκη να κινηθούμε με θάρρος στον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού μας συστήματος από το Νηπιαγωγείο μέχρι και τα Πανεπιστήμια, διότι έτσι μόνο μπορούμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες του μέλλοντος και να δώσουμε εφόδια στη νεολαία μας. Τα σχολεία μας ανήκουν στη νεολαία, στους μαθητές και σε κανέναν άλλον και πρέπει να υπηρετούμε τις ανάγκες τους και τα οράματά τους για το μέλλον.

Συγχαίρω θερμά τους εκπαιδευτικούς του 10 ΔΣΚ και τον Διευθυντή του Γιάννη Χριστόπουλο και είμαι στο πλευρό τους για οτιδήποτε ζητήσουν.

Δείτε εδώ την επιστολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button