Αστυνομικά

Συλλήψεις για κλοπές, κοκαϊνη, μαχαίρι, κ.α. σε Κορινθία και Μεσσηνία

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν στις 21.11.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί προχθές (20.11.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, αφαίρεσαν από αύλειο χώρο εξοχικής οικίας ημεδαπού, καυσόξυλα.

Συνελήφθη, στις 22.11.2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε γραφείο συλλόγου, που είχε γίνει την 8.11.2019, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 17χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθησαν, στις 21.11.2019 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως και 32 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από όχημα αλλοδαπών οικοδομικά εργαλεία και χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν σε όχημα που επέβαιναν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών ενώ όπως προέκυψε ο 27χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button