Τοπικά Νέα

Συμμετοχή του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Πύλου στον καθαρισμο στην περιοχή της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας

Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου «Νέστωρ», συμμετείχε την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο εθελοντικό κίνημα Save Your Hood Greece και πραγματοποιήσαν μια υπερδράση καθαρισμού στην περιοχή της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας. Σκοπός της δράσης αυτής, είναι ο εξωραϊσμός και η ουσιαστική προστασία προστατευόμενων περιοχών της Μεσσηνίας από την πλαστική ρύπανση και την ανεξέλεγκτη απόθεση απορριμμάτων και αποβλήτων.

Στη δράση συμμετείχαν οι αθλητές: Γεωργία Κούβελα, Δημήτρης Κούβελας, Ίων Οικονομόπουλος, Σαβίνα Xωραϊτη, Ερρίκος Χωραϊτης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Ανδριάνα Ηλιοπούλου και Δημήτρης Παναγούλης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς και ΠΠ Δυτικής Πελοποννήσου και την αιγίδα του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου Επίσης, σε αυτήν μετέχουν διάφοροι τοπικοί σύλλογοι, φορείς και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button