Τοπικά Νέα

Συμπληρωματική χρηματοδότηση 2 εκ. ευρώ για τα ιδιωτικά έργα του CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας

Εντάσσονται επιπλέον 13 έργα

Η δυνατότητα πρόσθετης υπερδέσμευσης πόρων ύψους 2.058.380 ευρώ, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης των ιδιωτικών παρεμβάσεων του CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε ΑΟΤΑ, εγκρίθηκε με σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Η εν λόγω επιπρόσθετη χρηματοδότηση στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER μπορεί να καλύψει την ενίσχυση του συνόλου των θετικά αξιολογημένων επενδυτικών σχεδίων της 1ης πρόσκλησης ιδιωτικών παρεμβάσεων.

Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας θα εισηγηθεί άμεσα την έκδοση απόφασης ένταξης για τα λοιπά 13 θετικά αξιολογημένα επενδυτικά σχέδια του Τελικού Πίνακα Αποτελεσμάτων της 1ης πρόσκλησης ιδιωτικών παρεμβάσεων.

Πλέον, η συνολική χρηματοδότηση ιδιωτικών παρεμβάσεων διαμορφώνεται στα 8.715.000,99 ευρώ.

Οι δικαιούχοι των 13 προς ένταξη επενδυτικών σχεδίων θα ενημερωθούν προσωπικά για τις περαιτέρω διαδικασίες από στελέχη της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button