Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Συμπόσιο Γλυπτικής στο πετρόχτιστο Ρίπεσι

Το Συμπόσιο Γλυπτικής με θέμα «Μνήμες από την Πέτρα στο Μάρμαρο» στο πετρόχτιστο Ρίπεσι συνεχίζεται. Μεγάλη και σημαντική η διοργάνωση.. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Περικλή Κανελλόπουλο, τον Καθηγητή και “πατέρα” της Μύρτιδος κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, την κ. Ελένη Μαρκοπούλου και όλους τους εθελοντές που προετοίμασαν το Ρίπεσι να υποδεχθεί το Συμπόσιο Γλυπτικής. Ευχαριστούμε τους σπουδαίους γλύπτες που συμμετέχουν στο Συμπόσιο : Στέλιο Γαβαλά, Αλέξιο Ξενία, Στέλιο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σταματόπουλο. Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσους μοχθούν το διάστημα αυτό, για την πραγματοποίηση του Συμποσίου.
Οφείλουμε το θερμότερο χειροκρότημα στους κατοίκους του χωριού, που αγκάλιασαν το εγχείρημα και καλωσόρισαν τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες ανοίγοντας κυριολεκτικά τα σπίτια τους. Κάθε μεσημέρι μία νοικοκυριά φιλοξενεί τους καλλιτέχνες στους σπίτι της και εκεί γευματίζουν.
Το συμπόσιο εξελίσσεται σε μια μεγάλη γιορτή που θα τελειώσει στις 12 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button